Forside
Facts om os
Facts om portu-
gisisksprogede
markeder
Test dit
portugisiske !
Kontakt os 


STATSAUT. TRANSLATØR OG TOLK I PORTUGISISK - MTF
Certified Business Translator and Interpreter, M.A., MTF
Email: dorrit@romanoff.dk

PORTUGISISK - OVERSÆTTELSE - TOLKNING       20 ÅRS ERFARING

acts om os

Kvalificerede, erfarne og alsidige
Siden 1981 har vi arbejdet og specialiseret os som statsautoriserede translatører og tolke i det portugisiske sprog. Det indebærer, at vi har løst tusindvis af oversættelsesopgaver inden for et vidt spektrum af fagrelaterede emner, herunder jura, teknik, handel, økonomi og IT. Og løst dem godt.

Internationale og konkurrencedygtige
Vi følger med den globale udvikling og har for længst indarbejdet et internationalt team af indfødte sprogeksperter og –revisorer, hvis samarbejde sætter os i stand til at tilbyde de bedst kvalificerede oversættelser til internationalt konkurrencedygtige priser.

Sidste nye elektroniske sprogværktøjer
Vi disponerer over de sidste nye elektroniske sprogværktøjer, herunder TRADOS, der sikrer en hurtig og korrekt behandling og opdatering af enhver tekst.

Diskrete, ansvarlige, statsautoriserede
Vores beskikkelse i henhold til loven om statsautoriserede translatører og tolke er kundens garanti for kvalitet, ansvar og diskretion.

Translatør Dorrit Romanoff
er leder af "Translatørerne i Portugisisk". Hun er statsaut. translatør og tolk i portugisisk, er født i Brasilien af danske forældre og har været bosat 20 år i portugisisksprogede lande. Hun er censor ved Handelshøjskolen og universiteter og er medlem af Translatørforeningen og Associação Portuguesa de Tradutores.


PORTUGISISK - OVERSÆTTELSE - TOLKNING